В ЕНЕРГОАТОМІ ОЗВУЧИЛИ ПРІОРИТЕТНИЙ НАПРЯМОК ВИРОБНИЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ КОМПАНІЇ У 2023 РОЦІ

12/2023

«Енергоатом» встиг до холодів провести й достроково завершити ремонтну кампанію, наразі працює і протягом осінньо-зимового періоду працюватиме всіма 9-ма енергоблоками, що знаходяться на підконтрольній Україні території, пише пресслужба компанії.

«Ремонтна кампанія виконана із випередженням графіку, якісно, без затримок, помилок та надзвичайних подій. Цьому сприяла підтримка наших пропозицій, технічних заходів та рішень Міністерством енергетики і Держатомрегулювання, а також ефективне планування та контроль Міненерго за графіками ремонтів енергетичних об’єктів країни. Разом із безпечною експлуатацією ядерних установок, посиленням їхнього захисту в умовах війни, забезпеченням ядерної та радіаційної безпеки, ремонтна кампанія стала пріоритетним напрямом виробничої діяльності «Енергоатома» у 2023 році», - йдеться у повідомленні.

Для її виконання були мобілізовані всі необхідні ресурси: персонал, обладнання, устаткування, матеріали, транспорт, логістичне забезпечення. А головне – свіже ядерне паливо, яке було завантажено у реактори всіх 9 енергоблоків. Ремонтні роботи на кожному з дев'яти енергоблоків завершили достроково – на 66 діб раніше плану.

Поділитися:

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial