НІМЕЦЬКІ КОМПАНІЇ ГОТОВІ ДОЛУЧАТИСЯ ДО ВІДБУДОВИ ОБ’ЄКТІВ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ – КУБРАКОВ

04/2023

Німецькі компанії готові долучатися до відбудови об'єктів енергетичної інфраструктури, про це заявив віце-прем’єр-міністр з відновлення України – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков під час робочої зустрічі із віце-канцлером, міністром економіки та захисту клімату Німеччини Робертом Габеком, послом Німеччини в Україні Анкою Фельдгузен та представниками німецького бізнесу. Про це повідомляє Урядовий портал.

Основна увага була зосереджена на питанні залучення представників німецьких компаній до проектів з відбудови України. Зокрема, йдеться про питання пасивного захисту енергетичної інфраструктури, розвиток проектів малої генерації та пошук нових логістичних шляхів.

Якнайшвидшому відновленню має сприяти цифровізація всіх процесів, яка стане запорукою прозорості та запобігатиме корупційним ризикам.

Завдяки фінансовій підтримці німецьких партнерів ми вже спільно реалізовуємо проекти, які зміцнюють сталість громад та муніципальних установ.

«Завдяки фінансовій підтримці німецьких партнерів ми вже спільно реалізовуємо проекти, які зміцнюють сталість громад та муніципальних установ»  - зазначив Кубраков.

Поділитися:

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial